Sayfalar

5 Haziran 2010 Cumartesi

Tarlada çapa yapan kadın asker kurşunu ile yaralandı

Kayseri'de askerlerin eğitim atışı sırasında tarlada çapa yapan kadın işçi, kurşunlardan birinin isabet etmesi ile yaralandı. Askerler, olan bitenden habersiz atış eğitimini sürdürdü.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde 12. Hava Ulaştırma Ana Üst Komutanlığı nda askerler eğitim atışı yapmaya başladı. Komutanlığın arka kısmındaki Buğdaylı Mahallesi 546. Sokak üzerinde bulunan ve atış poligonuna 900 metre uzaklıkta olan tarlada çapa yapan işçi Reyhan G. nin  kasığına mermi isabet etti. Kasığındaki acıyı önce böcek ısırığı zanneden Reyhan G. daha sonra kanlar akmaya başlayınca yaralandığını anladı. Diğer işçilerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, Reyhan G. yi Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ne kaldırdı.

İhbarın polise gitmesiyle olay yerine gelen ekipler, inceleme yaptığı sırada eğitim atışının devam etmesi ve çekirdeklerin tarlalara gelmesiyle tedirgin oldu ve bir süre çalışma yapamadı. Polis ile asker arasında yaşanan telefon trafiği ile atışa son verilirken, tedavi altındaki Reyhan G. nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...